Huebrix Free

Huebrix Free Free 1.2.2

Puzzelen met gekleurde vakjes

VOOR

  • Meer dan 100 puzzels
  • Toenemende moeilijkheidsgraad
  • Origineel concept

TEGEN

  • Suffe geluidseffecten

Uitmuntend
8

Huebrix Free is een gratis game voor Android. Je krijgt een speelveld bestaande uit witte vlakken en deze moet je in zijn geheel vullen met kleuren. Hoe sneller je de levels voltooit, des te groter de kans op een gouden beloning. Er zijn meer dan 100 puzzels om op te lossen.

Huebrix Free begint lekker eenvoudig: er zijn vier vakken waarvan 3 witte en 1 met een blauw vierkantje. In dit blauwe blokje staat een nummer (in dit geval een 3). Het getal geeft aan hoe vaak je de blauwe kleur uit kan smeren. Je glijdt in het eerste level dus met je vinger naar beneden en alle 4 de vakjes zijn blauw. De moeilijkheid neemt gestaag toe, niet alleen omdat je meerdere kleuren in 1 level krijgt, maar ook vanwege hindernissen. Zo zijn grijze vierkanten niet begaanbaar en zijn er vakken met een pijl. Zodra je deze met een kleur vult moet je de aangewezen kant op.

Er zijn in Huebrix Free ook vakken met een klein gekleurde stip. Deze zijn alleen te vullen met de bijpassende kleur. Witte vierkanten met een nummer vergroten het aantal beschikbare vullingen van de kleur waarmee je erover heen gaat. Logisch inzicht is een vereiste om Huebrix Free succesvol te spelen. Er zijn meer dan 100 levels in Huebrix Free. Is dat niet genoeg voor je, probeer dan de betaalde versie waar je wel meer dan 400 puzzels krijgt!

Huebrix Free is een vermakelijke game met een strak design. Het vullen van de vakken begint eenvoudig, maar levert je al snel hersenbrekers op. Dit spel is geschikt voor een snel potje en heeft een hoge verslavingsfactor.

Meeste downloads Puzzels voor android

Meer
Huebrix Free

Download

Huebrix Free Free 1.2.2

Beoordelingen about Huebrix Free